Jobs

 

Wij zijn op zoek naar personeel. Ontdek hieronder onze vacatures.

Chef Atelier (vast - voltijds of deeltijds)

Functieomschrijving
Voor het atelier, waar de coupes, pannenkoeken en wafel gemaakt worden voor het ijssalon, zijn wij op zoek naar een teamleader. Jouw taak bestaat eruit om toe te zien op de organisatie van het werk, de kwaliteit van de producten en de gepaste dienstverlening aan de klanten.

  • Je leidt een team van 2 tot 8 personen.
  • Je staat in voor het dagelijks beheer van het atelier (voorraadbeheer, hygiëne-naleving, beheer bestellingen van klanten en verdelen van het werk onder het team).
  • Je zorgt voor de aansturing en supervisie van het team en zorgt dat de werkinstructies correct worden toegepast.
  • Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier binnen het team.
  • Je neemt actief deel aan de productie van de ijscoupes, pannenkoeken en wafels.

Profiel

  • Je bent flexibel en gaat nauwkeurig te werk.
  • Leiding geven zit in je natuur. Vanuit een natuurlijk gezag weet je snel het vertrouwen te winnen en weet je een team te motiveren.
  • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen om zo juiste acties te kunnen ondernemen om een vlotte werking van het atelier te garanderen.
  • Je beschikt over de nodige kennis om kwaliteitsvolle voedingswaren te produceren en hebt oog voor detail.
  • Ervaring in het beheer van een keuken of ervaring als ijsbereider/patissier is een pluspunt maar geen vereiste.
  • Je bent bereid om in het weekend te werken.

Ijsbereider (vast - voltijds)

Functieomschrijving
Voor onze productie waar het ijs bereid wordt, zijn wij op zoek naar een ijsbereider. Je maakt deel uit van het productieproces van het ijs. Je bent verantwoordelijk voor het afdraaien en het afvullen van ijs in schepbakken, dozen en taarten. Tevens maak je ook deel uit van het keukenteam van het ijssalon (maken van ijscoupes). 

Profiel

  • Je bent flexibel en gaat nauwkeurig te werk.
  • Je beschikt over de nodige kennis om kwaliteitsvolle voedingswaren te produceren en hebt oog voor detail.
  • Je hebt zin voor hygiëne en netheid
  • Je neemt initiatieven en bent meedenken voor het creëren van nieuwe smaken, ijstaarten,...
  • Ervaring als ijsbereider/patissier is een pluspunt maar geen vereiste.
  • Je bent bereid om in het weekend te werken.

Flexi

Functieomchrijving

Door middel van een flexi-job kan je naast je vast werk nog bijverdienen zonder hierop belastingen te betalen.Wij zijn op zoek naar flexi-jobbers voor zowel zaal, keuken, bar als afwas. Je komt terecht in een jong en gedreven team. 

Profiel

  • je kan werken als flexi. Dit betekend dat je reeds 3 kwartalen 4/5 werkt
  • je bent een teamplayer
  • ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste
  • je bent mondeling communicatief in Nederlands en Frans, Engels is een pluspunt
  • je bent bereid om in het weekend te werken